17 Jul
17Jul

Iskolai közösségek (osztály, iskola) közötti játékos toborzást hirdetünk a Hírös Félmaraton és maraton futóversenyre.Minden iskola, illetve osztály önállóan indul a játékban.

A cél az, hogy az adott közösség meghívására minél több személy vegyen részt a futóversenyen.


Regisztrálni a nevezési lap megfelelő rovatának (középiskola, általános iskola, osztály) jelölésével lehet. A regisztráció ingyenes (a választott táv nevezési díját kell csak megfizetni).

A futók díjazása a versenykiírás szerint történik. A regisztrált személy akkor számít be a játékba, ha:

-a nevezési feltételeknek megfelel

-rajtszámát átvette

-Rajtnál elindul és

-teljesíti a távot

A feltételeknek az a személy felel meg, aki a nevezési lapot teljes körűen kitölti, a nyilatkozatokat elfogadja és a nevezési díjat befizeti.

A Játék kapcsán a futóverseny valamennyi távján lehet regisztrálni azzal, hogy a 300 m-s távon csak a korosztályba tartozók számítanak a játékba. A közösségek általi meghívás bárkinek szólhat, a meghívottnak nem kell (pl. iskolai, családi,munkahelyi) kapcsolatban állni a meghívóval.

Nem a választott táv hossza számít! 

Itt valóban igaz, hogy NEM AZ EREDMÉNY (táv, idő), HANEM A RÉSZVÉTEL A FONTOS!

Értékelés:

A legtöbb személyt szervező iskola, illetve osztály nyeri a 100.000,- -100.000,- Ft-s különdíjat. Az értékelés során figyelembe vesszük a szervező közösség létszámát, azaz a sorrendet a szervezett személyek és a szervező közösség aránya határozza meg. A különdíj átadása a verseny napján, a futótávok díjazása között történik. A díjat Patainé Berta Andrea a támogató vállalkozók képviselője adja át. Minden érdeklődőt várunk szeretettel a díjátadásra!

Felhívás: www.juszti.hu

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.